Klijenti Agencije | Ellecta Digital
ellecta

Partner od poverenja

Privilegovani smo jer su nam poverenje poklonile neke od najpoznatijih svetskih kompanija, koje su, primenjujući naša rešenja, prepoznale značaj digitalnog marketinga u svom poslovanju.

Sarađujemo sa liderima iz najrazličitijih privrednih vertikala

Jovana Rakić PR & Marketing Manager (Asseco SEE)

Ellecta se dokazala kao veoma pouzdan i efikasan marketinški partner. Veoma cenim njihovu dostupnost i sposobnost da isporuče koristan i lako razumljiv savet koji zaista "radi". Ovakvu agenciju nije lako naći!

Rad sa insipativnim, kreativnim i profesionalnim timom agencije Ellecta Digital je pravo zadovoljstvo. Njihova proaktivnost je ono što najviše cenimo. Hvala za sve ove godine zbližavanja KFC-a sa njegovom ciljnom grupom.Milena Stojanović Marketing menadžer za Balkan (Amrest)
Janko Pavlović Kreativni direktor (HAVAS Worldwide)

Ellecta je pravi partner. Na taj način oni razmišljaju, na taj način oni deluju, na taj način oni upravljaju projektima i na taj način plaćaju ture pića. Moj tim je jači kada su oni tu.

Radimo sa Ellecta Digital timom već tri godine. Ellecta-in visoko profesionalni tim je pouzdan i kreativan poslovni partner. Zadovoljstvo je raditi sa tako efikasnim timom.Jelena Šuleić CEO (Hotel Moskva)
Sonja Laurenčić Executive Director (Idea Plus Communications)

Idea Plus Communications je tokom prethodne četiri godine sarađivala sa Ellecta Digital timom na brojnim digital projektima za naše najveće klijente: Carlsberg, Nike, Philip Morris, Barcaffe i dr. Razlog zbog kojeg smo ih odabrali za našeg poslovnog partnera je jednostavan: mi prepoznajemo posvećenost, strast i kreativnost u njihovom načinu razmišljanja, ukombinovanim sa odličnim znanjem, produktivnošću i menadžerskim sposobnostima. Verujemo da pozitivan stav prema svakodnevnim poslovnim izazovima i široko iskustvo u oblasti digital-a Ellecta-u Digital čini pravim partnerom za sve kompanije koje prepoznaju značaj toga da imaš prave ljude u timu.

Voleli bismo da Vas čujemo

Kontaktirajte nas