Affilliate & referral marketing - Ellecta
ellecta

Affilliate & referral marketing

Koristimo veliku bazu popularnih sajtova koji omogućavaju dodatno reklamiranje vaših proizvoda/usluga po sistemu „prodaja na procenat“Šta je zapravo Affilliate marketing?

Affiliate marketing ili partnerski marketing predstavlja posrednički kanal promocije proizvoda ili usluga gde sajt posrednik vrši promovisanje vašeg proizvoda ili usluge na svom sajtu u zamenu za određeni procenat naknade od svakog prodatog proizvoda/usluge. Affiliate marketing predstavlja jedan od najpopularnijih vidova promocije na internetu.

Plaćanje
na procenat


Affilliate marketing vam omogućava da plaćate isključivo u trenutku kada neko posreduje i proda vaš proizvod/uslugu i to u visini procenta koji prethodno definišete.

Precizno
praćenje konverzija


Korišćenjem specijalnih affiliate linkova omogućeno je precizno praćenje rezultata ostvarene prodaje i na taj način se obezbeđuje transparentno prikazivanje rezultata obema stranama Affiliate programa.

Neograničena mreža
posrednika


Broj sajtova koji se mogu koristiti za promociju i plasman proizvoda/usluga je neograničen i potrebno je stalno raditi na povećanju broja saradnika koji bi omogućili povećanje prihoda putem interneta.

Pomažemo kompanijama da rastu korišćenjem digitalnih kanala