Integrisani Digitalni Marketing | Ellecta Digital
ellecta

Digitalni Marketing

Pomažemo kompanijama da se kroz kreativno osmišljen i sproveden nastup na digitalnim kanalima približe ciljnoj grupi i otpočnu dvosmernu komunikaciju

Data-driven digitalni marketing sa fokusom na rezultate

Vreme kada je široko targetirana jednosmerna komunikacija brendovima “vršila posao” je davno prošlo, čak i za robu široke potrošnje. Danas imamo mnogobrojne mogućnosti za komunikaciju u realnom vremenu, a kupci su voljni da ostvaruju interakcije sa brendovima na ličnom nivou, mnogo češće i posredstvom mnogo više kanala nego ikada ranije. Brendovi imaju priliku da uđu mnogo dublje u živote svojih kupaca i ostvaruju interakcije sa njima gde god, kad god i u kom god obliku kupci to žele.

Kako bi se kupci motivisali da preduzmu određene akcije i uključe se u dvosmernu komunikaciju, digitalni engagement mora da se posmatra kao strategija dobrovoljne, iskrene i multi-kanalne komunikacije. Iako su kupci već uveliko prihvatili i usvojili ovakav način komunikacije sa brendovima, čini se da mnogi brendovi i dalje nedovoljno koriste mogućnost dvosmerne komunikacije sa njihovom ciljnom grupom. Tu nastupaju naši eksperti u digitalnom marketingu.

Naše iskustvo je proisteklo iz mnogobrojnih interakcija sa nekim od vodećih svetskih brendova iz najrazličitijih industrija, što nam omogućava da razvijemo i sprovedemo strategije digitalnog marketinga za brendove i kompanije svih veličina. Naš dokazani integrisani marketinški pristup nam omogućava da pružimo klijentima vođenje i podršku u svim fazama procesa, od inicijalnog predstavljanja brenda do uspostavljanja dugotrajne posvećenosti potrošača.

Naši kljenti imaju mogućnost da se opredele za neke od digitalnih kanala komunikacije, odnosno da naprave kombinaciju istih za što efikasniji i uspešniji digitalni marketing.

Društvene mreže

Pomažemo kompanijama da svoje brendove pozicioniraju na društvenim mrežama kroz sveobuhvatan i pažljivo isplaniran nastup.

Saznaj više
Content marketing

Osmišljavamo i kreiramo sadržaje u digitalnom formatu koje možete iskoristiti za edukaciju i akviziciju novih klijenata ili poslovnih kontakata.

Saznaj više
Optimizacija za pretrazivače (SEO)

Povećavamo vidljivost vaše kompanije na pretraživačima i pomažemo vam da posete dobijene ovim putem pretvorite u profit.

Saznaj više
Direktni marketing

Pomažemo da se povežete direktno sa vašom ciljnom grupom, obezbeđujući visok nivo povratnih informacija značajan za donošenje poslovnih odluka.

Saznaj više
Brend aktivacije

Neka se o vašem brendu govori kroz pažljivo
osmišljene aktivacije koje prilagođavamo svakom zahtevu pojedinačno.

Saznaj više

Iskustvo u radu sa vodećim brendovima