Social aplikacije & igrice - Ellecta
ellecta

Social aplikacije & igrice

Koristeći aplikacije kreirane prema vašim zahtevima pomažemo vam da iskoristite moć društvenih mreža i poboljšate interakciju sa postojećim ali i potencijalnim korisnicima vaših proizvoda ili uslugaRazvoj promotivnih aplikacija za društvene mreže

Ukoliko u sklopu nastupa na društvenim mrežama želite da organizujete nagradnu aktivaciju ili drugu aktivnost promotivnog karaktera, social aplikacije su efikasan i isplativ način za realizaciju vašeg cilja. Aplikacije koje kreiramo omogućuju vam poboljšanje interakcije sa potrošačima, povećanje svesti o vašem brendu i promovisanje vaših proizvoda i usluga korisnicima društvenih mreža.

Podizanje svesti o brendu


Social aplikacije su idealan način da ostvarite prvi kontakt sa potrošačima i tako povećate svest o vašem brendu i ojačate prisustvo na društvenim mrežama. Aplikacije su takođe najbolji naćin da obogatite vašu stranicu nekom korisnom funkcionalnošću.

Sadržaj kreiraju korisnici


Putem social aplikacija možete prikupiti sadržaj kreiran od strane korisnika (user generated content), čime dobijate kako materijal za upotrebu na društvenim mrežama tako i za ostale marketing aktivnosti vaše kompanije bez obzira da li su online ili offline.

Građenje baze kontakata


Uz prethodnu saglasnost korisnika, kontakti prikupljeni putem social aplikacije mogu dopuniti vašu bazu podataka o korisnicima vaših proizvoda ili usluga čime social aplikacije postaju savršen kanal za proširenje vaših opt-in lista za direktni marketing.

Vodeće medijske agencije su nam ukazale poverenje