Mobilne aplikacije - Ellecta
ellecta

Mobilne aplikacije

Iskusan tim inženjera čija je strast projektovanje, dizajniranje i izrada aplikacija i igara za pametne telefone i tablete novije generacije deo su našeg tima i na raspolaganju vama kako bismo na najbolji mogući način odgovorili na sve izazoveZašto su Android i iOS aplikacije prilika za vas?

Broj korisnika pametnih telefona i tablet uređaja je u konstantom porastu. Kvalitetno razvijene Android i IOS aplikacije omogućuju vam da plasirate vašu ideju milionima korisnika širom sveta i time pretvorite mobilne uređaje u vaše nove reklamne, prodajne ili komunikacione kanale.

Preko milijardu prodatih Android i iOS uredjaja na svetskom nivou govori u prilog popularnosti mobilnih uređaja i njihovoj rasprostranjenoj upotrebi u privatnom i poslovnom životu. Popularnost ovih platformi potvrđuje i velik broj aplikacija koje je moguće preuzeti ili kupiti isključivo kroz Play Store i App Store, čime kompanije Google i Apple kontrolišu i održavaju standarde za razvoj na visokom nivou.

Veliki broj korisnika


Android i IOS su najrasprostranjeniji mobilni operativni sistemi kako u regionu, tako i u svetu. Uz adekvatnu promociju, vaša aplikacija za kratko vreme može pronaći put do velikog broja novih korisnika.

Korisne funkcionalnosti


Android i IOS platforme dozvoljavaju pristup tehničkim mogućnostima uređaja, zahvaljujući čemu se mogu kreirati korisne funkcionalnosti kao što su geolokalizacija, interakcija sa kontaktima, manipulacija kamerom, itd.

Mogućnost povezivanja


U zavisnosti od vaših potreba, Android i IOS aplikaciju je moguće povezati kako sa velikim brojem popularnih web servisa tako i sa namenski razvijenim bazama podataka iz kojih mogu preuzimati sadržaj.

Vodeće medijske agencije su nam ukazale poverenje