3D & VR sadržaj - Ellecta
ellecta

3D & VR sadržaj

Zahvaljujući tehnologiji virtuelne realnosti pored kreiranja inovativnog sadržaja moguće je otići korak dalje i oblikovati kompletna iskustva krajnjih korisnika vaših proizvoda ili uslugaIzrada 3D & VR sadržaja

Virtuelna realnost neće samo promeniti način na koji gradite odnos sa krajnjim korisnicima, već i suštinu toga kako osmišljate kreativne i kvalitetne sadržaje.
3D prostor predstavlja najbolji način da vaša ciljna grupa iskusi određena mesta, bilo da koriste VR opremu ili jednostavno samo brauzer. Zahvaljući VR opremi iskustvo koje doživljava korisnik omogućava mu potpuni osećaj prisustva, pravu kognitivnu spoznaju određenog prostora.

3D Animacija


Predstavlja vid digitalnog modelovanja u kome se koriste kompjuterski generisani modeli (objekti) kako bi se kreirala animirana scena. Prednost ove vrste animacije nad tradicionalnom ili 2D je u tome što je krajnji rezultat realističniji. Jednom modelovani, 3D objekti se mogu koristiti gotovo kao i fizički. Mogućnosti 3D Animacija i 3D kompjuterske grafike su neograničene.

360° video


Podrazumeva video zapis u kome je pogled u bilo kom pravcu snimljen istovremeno koristeći specijalnu vrstu kamere ili kolekciju kamera. Tokom pregleda gledalac ima mogućnost panoramskog gledanja, što je forma virtuelne realnosti. Ovo praktično znači da u momentu slikanja na jednom snimku imate sve što vas okružuje (ispred/iza/ispod ili iznad vas).

VR sadržaj


Bilo da tek ulazite u svet VR sadržaja ili su projekti ovog tipa iza vas, pomažemo vam da krerate nezaboravna digitalna okruženja koja simuliraju prisustvo na određenom mestu u realnom vremenu. Tu smo da vam pružimo značajne informacije, savete i ideje vezane za kreiranje jedinstvenih VR sadržaja.

Vodeće medijske agencije su nam ukazale poverenje